fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Todellinen vaaratilanne moottoritiellä

Todellinen vaaratilanne moottoritiellä

Dramaattinen takaa-ajotilanne A-92-tiellä Malagan ja Sevillan välillä

Hälytyskellot soivat Sevillan Osunassa sijaitsevassa Guardia Civilin liikenneosastolla, kun ilmoitus väärään suuntaan ajavasta kamikaze-kuljettajasta saapui 27. marraskuuta aamuyöllä noin kello 5.15. Epätoivoinen tilanne sai alkunsa, kun ilmeni, että eräs kuljettaja ajoi Sevillasta Almeriaan suuntautuvalla A-92-tiellä vastaantulevien kaistalla.

Nopea reagoiminen

Liikenneviranomaiset reagoivat välittömästi ja paikallistivat kyseisen ajoneuvon. Tämän jälkeen he seurasivat tilannetta reaaliajassa tieliikenteen valvontakameroiden kautta ja käynnistivät välittömät varoitusmerkit muuttuvilla liikennemerkeillä varoittaakseen muita tienkäyttäjiä uhkaavasta vaarasta.

60 kilometriä vastaantulijoiden kaistalla

Guardia Civilin Osunan yksikkö pysäytti kuljettajan lopulta A-92:n 70 kilometrin kohdalla, mikä tarkoittaa, että kuljettaja oli ajanut väärään suuntaan yli 60 kilometriä, alkaen Málagan provinssin 132 kilometrin kohdalta. Toimenpide suojeli tiekäyttäjien turvallisuutta ja esti mahdollisesti vakavia onnettomuuksia.

Niskoitteleva kuljettaja

Kuljettaja ei suostunut tottelemaan viranomaisten määräyksiä ja testien tulokset osoittivat, että hän oli yli kolminkertaisesti ylittänyt sallitun veren alkoholipitoisuuden rajan, jonka tulokset olivat 0,86 mg/l ja 0,83 mg/l. Häntä epäillään nyt useista rikoksista: liikenneturvallisuuden vaarantamisesta väärään suuntaan ajamalla, sallitun alkoholirajan ylittämisestä sekä viranomaisten vastustamisesta. Näistä teoista voi seurata kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen ulottuva vankeusrangaistus ja oikeuden menettäminen ajoneuvojen ja mopojen ajamiseen yhdestä kuuteen vuoteen.

Tämä tapaus korostaa sitä, kuinka tärkeää on noudattaa tieliikennesääntöjä ja olla ajamatta alkoholin vaikutuksen alaisena. Se on myös muistutus siitä, kuinka arvokasta ja elintärkeää on liikennevalvontaviranomaisten työ tieliikenteen turvallisuuden varmistamisessa.

Lähde
la Opinion

Samankaltaiset julkaisut