fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Örisevät ja Sirisevät yhtyivät komeasti

Örisevät ja Sirisevät yhtyivät komeasti

Fuengirolassa järjestettiin komea konsertti las Palmeras Hotellin juhlasalissa

Mieskuoro Örisevien ensimmäinen yhteiskonsertti naiskuoro Sirisevien kanssa sujui hienosti, vaikka kuorot kohtasivat lavalla lähes olemattoman ensikosketuksen jälkeen.

Yksi yhteinen harjoitus ennen suurta konserttia

Mieskuoro Örisevien ja Naiskuoro Sirisevien ensimmäinen yhteiskonsertti tarjosi ainutlaatuisen musiikkielämyksen, jossa kahden erilaisen kuoron harmonia yhdistyi saumattomasti. Konserttiin saapui Turusta Sirisevät, joka oli humoristisesti ristitty What ever sisters -yhteisprojektiksi. Sirisevät ehti osallistua vain yhteen lyhyeen harjoitukseen Örisevien kanssa, mutta siitä huolimatta yhteistyö sujui komeasti.
Naiskuoron ansiosta myös kappalevalikoima oli nyt monipuolisempi kuin mitä Örisevien konserteissa on aiemmin kuultu..

Fiiliksiä konsertista

Sirisevät hoitivat osuutensa rutiinilla

Harjoituksissa hiottiin molempien kuorojen ohjelmistoa ja yhteislauluja, ja lavalla tämä yhteistyö osoittautui hämmästyttävän saumattomaksi. Sirisevät esiintyi kolmiäänisesti ja lauloi sujuvasti myös suuremmalla estradilla. Kuoronjohtaja Tuula Sailolan säestämänä kuoro toi esityksiin vahvat tehosteet ja pienenä tarinallisuutena lisämaustetta.

Örisevät ja Sirisevät kokoontuivat konsertin jälkeen yhteiskuvaan. Kuva Marja Kajava

Örisevien loistava esitys

Mieskuoro Örisevien osuus konsertissa oli loistava, vaikka harjoituksia oli ollut aikataulullisista syistä vähemmän. Tämä konsertti oli nimetty edesmenneen sanataiturin mukaan, ja tummissa asuissa esiintyneet laulajat pysyivät tyylilleen uskollisina.

Yleisöä oli runsaasti paikalla

Yleisö sai erityiskiitokset, sillä he elivät voimakkaasti mukana ja kannustivat laulajia antaumuksella. Mieskuoro Örisevät esittäytyy vielä viimeisessä joulukonsertissaan Fuengirolassa 14.12, jossa yleisöllä on mahdollisuus kokea tämä ainutlaatuinen kuoro vielä kerran.


Artikkelin kuvat ja videon kuvaus: Marja Kajava

Samankaltaiset julkaisut