fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Tuleeko Malagaan Rafa Nadalin tennisklubi

Tuleeko Malagaan Rafa Nadalin tennisklubi

Rafa Nadalin lähipiiri tutkii Inacuan aluetta – Mahdollista laajennusta hänen Malagan hankkeeseensa

Rafa Nadalin isän ja mallorcalaisen tennistähden luotettujen henkilöiden kerrotaan vierailleen äskettäin Málagassa, jossa he ovat vauhdittamassa Rafa Nadal -tennisklubin rakentamista. Hankkeeseen voi nyt liittyä myös Inacuan vesikeskuksen johtaminen.

Rafa Nadalin Hanke Malagassa

Nadalin Málagan hanke on ottanut askeleita kohti toteutumista. Maaliskuun lopulla luksuskiinteistökehittäjä Sierra Blanca Estates solmi sopimuksen Rafa Nadal Clubin kanssa urheilukompleksin rakentamisesta Malagassa. Hanke on suunniteltu aluksi 33 000 neliömetrin tontille, joka sijaitsee nykyisen Palacio de los Deportesin vieressä olevan julkisen pysäköintialueen paikalla. Marbellalainen yritys on saanut luvan käyttää espanjalaisen tennistähden nimeä.

Täydellinen tenniskeskus

Hankkeeseen kuuluu uraauurtava urheilukeskus, joka käsittäisi myös maanalaisen pysäköintitilan julkisen ja ilmaisen ulkoilmapysäköinnin korvaamiseksi. Tämä olisi osa kestävän kaupunkiliikkuvuuden suunnitelmaa. Lisäksi tennisklubin rakentaminen, joka kantaisi espanjalaisen tähden nimeä on suunnitteilla. Tällaisia hankkeita on jo Yhdysvalloissa, Meksikossa, Hongkongissa, Kreikassa ja Kuwaitissa. Tenniskeskus sisältäisi pääkentän, jossa olisi vähintään 2 500–3 000 katsojan kapasiteetti ATP 500 -turnauksia varten, päärakennuksen koulutustiloineen, pukuhuoneineen, kuntosalineen, lääkärikeskuksineen ja ravintoloineen. Lisäksi alueelle tulisi 12 tenniskenttää, joista vähintään 10 massakenttää ja 2 kovaa kenttää, sekä padelkenttiä.

Nadalin Perheen Vierailu ja Tulevaisuuden Suunnitelmat

Málaga Hoy -lehden mukaan Rafa Nadalin isä Sebastiá on ollut Málagassa työryhmän kanssa, johon kuuluu Nadalin luotettuja henkilöitä, mukaan lukien hänen managerinsa Carlos Costa. He vierailivat Inacuan uimahallissa ja kuntosalilla sekä Inacua Centro Raquetassa, jossa on useita tenniskenttiä ja padelkenttiä. Alue on aiemmin toiminut suurten uimakilpailujen näyttämön, ja tenniskentillä on järjestetty ATP Challenger -kiertueen osakilpailuja.

Nadalit, jotka ovat vierailleet Málagassa useita kertoja, tutkivat kaikkia alueen tiloja tarpeiden ja mahdollisten täydentävien investointien selvittämiseksi. He saattavat myös ottaa hallintaansa Inacuan, jonka tilat ovat kaupungin omistuksessa, mutta yksityisessä hallinnassa vuodesta 2008. Sierra Blanca sai toukokuussa luvan käyttää Martín Carpenan vieressä olevaa pysäköintialuetta, ja nyt Nadalin lähipiiri pyrkii nopeuttamaan ja mahdollisesti laajentamaan projektia.

Lähde
Malaga Hoy

Samankaltaiset julkaisut