fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Fuengirolassa vietettiin suuret Eestiläisten pikkujoulut

Fuengirolassa vietettiin suuret Eestiläisten pikkujoulut

Paikalle oli saapunut yli 200 henkeä Espanjan eri puolilta

Eestiläiset juhlivat pikkujoulujaan Fuengirolan Peña Taurina casetassa

Juhlat Fuengirola
Paikalle oli tullut yli 200 henkeä. Kuva Madis Masing

Fuengirolan Peña Taurina caseta koki elävän ja iloisen tunnelman 2. joulukuuta, kun se isännöi yli 200 Eestistä ja muualta Espanjasta saapunutta eestiläistä juhlimaan yhdessä pikkujouluja. Tämä tapahtuma osoitti yhteisön vahvan yhteenkuuluvuuden ja kulttuurisen ylpeyden.

Eestiläinen joulupukki
Paikalla oli tietysti myös joulupukki. Kuva Madis Masing

Pääesiintyjä tuli Eestistä asti

Juhlan keskipisteenä oli Karl Medisin ja hänen poikansa Karl Philip Medisin esitys. Karl Medisin tunnettu laulutaito ja hänen poikansa säestys loivat ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan musiikillisen kokemuksen. Heidän esityksensä vaihteli perinteisistä eestiläisistä sävelmistä uudempiin hitteihin, tarjoten jokaiselle jotakin.

Karl Madis
Karl Madis ja hänen poikansa Karl Philip Madis. Kuva Madis Masing

Hyvä paikka järjestää isojakin juhlia

Tapahtuma keräsi suuren joukon eestiläisiä, jotka tulivat yhteen juhlimaan pikkujoulukauden aloitusta. Fuengirolan Feria-alueen Peña Taurina caseta oli täydellinen paikka tällaiselle kokoontumiselle, sillä se tarjosi vieraanvaraisen ja välittömän ympäristön.

Eestiläiset joulujuhlat
Juhlakansaa. Kuva Madis Masing

Paikalla ollut ruoka oli todella hyvää

Illan aikana vieraat nauttivat paitsi upeasta musiikista, myös herkullisesta ruoasta ja juomasta, mikä lisäsi juhlan iloista tunnelmaa. Tapahtuma tarjosi erinomaisen tilaisuuden eestiläiselle yhteisölle tavata toisiaan, jakaa kokemuksia ja vahvistaa sidoksiaan.

Eestiläinen ruoka
Alkupaloja. Kuva Madis Masing
Karl Madis
Karl Madis tanssitti juhlakansaa. Kuva Madis Masing

Juhlia kaksi kertaa vuodessa

Pikkujoulujuhlat Fuengirolassa olivat todiste eestiläisen kulttuurin elinvoimaisuudesta ja sen kyvystä tuoda ihmiset yhteen, riippumatta siitä, missä he asuvat. Karl Medisin ja Karl Philip Medisin musiikillinen lahjakkuus ja lämminhenkinen esiintyminen tekivät illasta unohtumattoman. Juhla ei ollut ainoastaan kausittainen joulukokoontuminen, vaan se oli myös juhla eestiläisen yhteisön vahvuudelle ja yhteenkuuluvuudelle Espanjassa.
Keiti lopuksi muistuttaakin, että tuleviin juhliin ovat kaikki tervetulleita!

tapahtumia fuengirolassa
Kuva Madis Masing

Samankaltaiset julkaisut