fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Malagan ja Helsingin lentokentät saaneet tunnustusta

Malagan ja Helsingin lentokentät saaneet tunnustusta

Helsingin lentokenttä komeasti sijalla 26

Malagan lentokenttä on vuonna 2023 saavuttanut merkittävän aseman AirHelp Score -rankingissa. Se on rankattu Espanjan kahdeksanneksi parhaaksi lentokentäksi ja maailmanlaajuisesti sijalle 134, mikä on hieno saavutus lentokentälle. Kokonaisarvosanaksi Málagan lentokenttä on saanut 7,27, mikä heijastaa sen korkeaa laatua ja palvelutasoa.

Kahdeksan lentokenttää Espanjassa päässyt 200 parhaan joukkoon

AirHelp Score 2023 -rankingin mukaan seitsemän muuta espanjalaista lentokenttää on sijoittunut 194 parhaan joukkoon maailmassa. Erityisesti Bilbaon lentokenttä on noussut esille sijoittumalla maailman 21. parhaaksi ja Euroopan parhaaksi, kokonaisarvosanallaan 8,04. Myös Madridin (48), Ibizan (94) ja Valencian lentokentät ovat saaneet kunnioitettavat sijoitukset maailmanlaajuisesti.

Malagan lentokenttä

Monta kriteeriä

AirHelp Score arvioi lentokenttien suorituskykyä ja laatua useiden tekijöiden perusteella, kuten aikataulun noudattamisen, asiakaspalautteen ja palveluiden laadun perusteella. Rankingin luomisessa käytetään laajoja tietokantoja ja asiakasarvioita, joiden avulla mitataan lentokenttien suorituskykyä. AirHelp on tunnettu matkustajien oikeuksien puolustaja, joka auttaa miljoonia matkustajia vuosittain lentohäiriöiden yhteydessä.

Merkittävä arvostus

Malagan lentokentän sijoittuminen AirHelp Score 2023 -rankingin kärkeen on merkittävä osoitus sen laadusta ja kyvystä tarjota erinomaista palvelua matkustajille. Tämä saavutus korostaa Espanjan lentokenttien laatua ja suorituskykyä kansainvälisellä tasolla. AirHelpin luokitus on arvostettu mittari lentokenttien suorituskyvystä ja asiakastyytyväisyydestä, ja Málagan menestys on vahva todiste sen korkeasta tasosta.

Parhaat lentokentät

Parhaiksi maailmassa pääsi Muscat International Airport, Omanissa, toiseksi Recife/Guararapes–Gilberto Freyre International Airpor Recifessa Braziliassa ja kolmas rankingissa on Cape Town International Airport Etelä-Afrikassa. Helsinki Vantaa Airport on sijalla 26, Tallinnan Lennart Meri Tallinn Airport on sijalla 30 ja Stockholm Arlanda Airport Tukholmassa 103

Lista lentokentistä

https://www.airhelp.com/en-ie/airhelp-score/airport-ranking/

Samankaltaiset julkaisut