fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Malaga valittu Aurinkorannikon suosituimmaksi kohteeksi

Malaga valittu Aurinkorannikon suosituimmaksi kohteeksi

Aurinkorannikko on myös kiinnostava kulttuurikohde

HIDILIQ Hotellit ja Lomakeskukset -konsernin (idiliqhotels.com) tuottaman tutkimuksen mukaan Málagan kaupunki on nimetty Costa del Solin suosituimmaksi matkakohteeksi. Tutkimuksessa otettiin huomioon useita tekijöitä, kuten vuotuiset aurinkopäivät, ravintoloiden ja nähtävyyksien määrä sekä ”onnellisuusindeksi”.

Aurinkorannikko

Malaga suosituin

Malagan kaupunki nousi listan kärkeen, ja sen jälkeen seuraavat suosituimmat kohteet olivat Torremolinos, Fuengirola, Marbella ja Benalmádena. Tutkimus osoitti, että Málaga, Marbella ja Fuengirola tarjoavat eniten ravintoloita ja nähtävyyksiä, kun taas Torremolinos valikoitui onnellisimmaksi paikaksi rannikolla. Lisäksi Torremolinos ja Málaga olivat alueita, joilla oli eniten aurinkoisia päiviä maakunnassa.

Hotelliryhmä, jolla on lomakeskuksia Espanjassa, Turkissa, Floridassa ja Iso-Britanniassa, analysoi Costa del Solin 20 väkirikkainta kaupunkia, mukaan lukien sellaiset kohteet kuten Nerja, Frigiliana, Coín, Mijas ja Estepona.

malagan katedraali

Aurinkorannikko kiinnostaa myös kulttuurikohteena

Tämä tutkimus heijastaa Costa del Solin houkuttelevuutta matkailukohteena, joka ulottuu lämpimien ja aurinkoisten päivien lisäksi kulttuuritarjontaan, herkullisiin ruokaelämyksiin ja monipuolisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Málagan sijoittuminen listan kärkeen korostaa sen monipuolisuutta yhdistäen historiallisia nähtävyyksiä ja modernia kaupunkielämää, mikä houkuttelee sekä paikallisia asukkaita että kansainvälisiä matkailijoita.

Malaga on monipuolinen kaupunki

Suosittelenkin kaikille tutustumaan Malagan ravintola- sekä kulttuuritarjontaan, sitä ei voi verrata muuhun osaan Aurinkorannikkoa. Malagassa on paljon konsertteja ja teattereita sekä taidenäyttelyjä, eli kannattaakin seurata Costalla.fi tapahtumakalenteria, missä on Aurinkorannikolla tapahtuvia tapahtumia.

Samankaltaiset julkaisut