fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
22 vuotias pidätetty myytyään huumeita alaikäisille

22 vuotias pidätetty myytyään huumeita alaikäisille

Benalmádenassa pidätetty huumeiden myynnistä koulualueen läheisyydessä

Benalmádenan Arroyo de la Mielin vanhan kaupungin alueella poliisi on pidättänyt 22-vuotiaan miehen, jota epäillään huumeiden myynnistä koulun läheisyydessä nuorille ja alaikäisille. Tämä pienimuotoinen huumekaupan keskus sijaitsi lähellä koulukeskusta, ja pidätys tehtiin Espanjan kansallisen poliisin (Policia National) toimesta.

Poliisin tiedotteen mukaan mies käytti asuntoaan hašiksen ja marihuanan myyntipaikkana. Asunnosta takavarikoitiin 218,32 grammaa huumeita, tarkkuusvaaka, kirves, veitsi, kolme matkapuhelinta, 2 320 euroa käteistä sekä tarvikkeita huumeiden jakeluun ja myyntiin.

Naapuruston aktiivisuus huumekauppaa vastaan

Tutkinta käynnistyi paikallisen asukkaan tekemän valituksen jälkeen, joka epäili huumeiden levitystä eräässä Arroyo de la Mielin asunnossa. Torremolinosin ja Benalmádenan poliisin tekemät tutkimukset johtivat kyseisen asunnon sijaintiin ja siellä tapahtuneen laittoman toiminnan vahvistamiseen.

Hašista.
Kuvituskuva joka ei liity tapaukseen

Epäilty oli vastuussa huumeiden valmistuksesta ja jakelusta alueella. Hänen asunnolleen kerääntyi nuoria ja alaikäisiä lähikoulujen ympäristöstä, mikä herätti huolta naapurustossa.

Poliisin suorittama operaatio päättyi epäillyn pidätykseen ja hänen asuntonsa tarkastukseen. Löydetyt ja takavarikoidut huumeet, rahat ja välineet korostavat viranomaisten sitoutumista huumekaupan torjuntaan ja sen vaikutusten ehkäisemiseen nuorten keskuudessa.

Samankaltaiset julkaisut