fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Galisialainen laulaja Luz Casal sytyttää Malagan jouluvalot

Galisialainen laulaja Luz Casal sytyttää Malagan jouluvalot

Perinteikkäiden Malagan jouluvalojen sytytys

Malagan kaupunki kokee taianomaisen hetken, kun kuuluisa galisialainen laulaja Luz Casal painaa nappia, joka sytyttää kaupungin jouluvalot vuonna 2023. Tämä merkittävä tapahtuma järjestetään tulevana perjantaina, 24. marraskuuta, Calle Lariosin sisäänkäynnillä kello 19.00.

Kuva otettu viikkoa ennen valojen sytyttämistä

Luz Casal on tunnettu läheisestä suhteestaan Malagaan, jonka vuoksi hän tulee olemaan yhdessä pääosassa tässä juhlallisessa tapahtumassa. Tämä erityinen hetki sattuu vain päiviä ennen hänen loppuunmyytyä konserttiaan Istanbulissa, joka pidetään 30. marraskuuta.

Laulaja Luz Casal

Malagan kaupunginvaltuuston lehdistötiedotteen mukaan Casalin kappale ’Un lugar perfecto’ on valittu kaupunginvaltuuston mainoskampanjan tunnuskappaleeksi. Laulaja on itse kuvaillut kappalettaan ”rakkaudenjulistukseksi”, joka on syntynyt hänen kokemuksistaan Malagassa. Casal on saanut kaupungilta perheen, kodin ja ystäviä, ja on ilmaissut kiitollisuutensa kaupungille sen jakamista poikkeuksellisista asioista.

Kuva otettu viikkoa ennen valojen sytyttämistä

Perinteikäs jouluvalojen sytyttäminen

Joulun valojen sytyttämisen seremonia on osa Malagan kaupungin marraskuun viimeisen perjantain perinnettä. Tilaisuuden alussa kuullaan pormestari Francisco de la Torren ja Luz Casalin puheenvuorot.

Tilaisuuden jälkeen kaupunkilaiset ja vierailijat voivat nauttia ’Siempre así’ -yhtyeen konsertista, jonka järjestää Cope.

Malagan kaupunki valmistautuu tällä symbolisella hetkellä jouluun, ja Luz Casalin osallistuminen korostaa kaupungin kulttuurisen elämän ja taiteen yhteyttä. Tämä tapahtuma on vain yksi esimerkki siitä, miten Malaga yhdistää historiallisen perintönsä ja nykykulttuurin juhlistaakseen tätä vuoden kauneinta aikaa.

He ketkä haluavat nähdä tämän tienon hetken livenä, niin suosittelen menemään paikalle hyvissä ajoin että pääse näkemään tämän spektaakkelin. Huomioitavaa on että parkkipaikkojen saaminen saattaa olla matti myöhäisille hankalaa. Lähin parkkihalli on Marina Parking, mutta Muelle Uno on myös lyhyen kävelymatkan päässä. Paikallisjunalla viimeinen pysäkki Malagassa on se lähin.

Samankaltaiset julkaisut