fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Fugesingersin energinen show valloitti yleisön Hotelli las Palmerasissa

Fugesingersin energinen show valloitti yleisön Hotelli las Palmerasissa

Fugesingersin huikea show Hotelli las Palmerasin juhlasalissa

Fugesingers on suomalainen laulubändi, joka on tunnettu eläväisestä ja värikkäästä esitystyylistään, esiintyi menestyksekkäästi Hotelli Las Palmerasin juhlasalissa Fuengirolassa. Tämä konsertti oli bändin syksyn toinen esitys, seuraten ensimmäistä, loppuunmyytyä konserttia Hotelli Nuriasolissa.

Esiintyjät estraadilla. Kuva Teemu Laitinen

Laulubändi, joka harjoittelee Suomelassa, Los Pacosissa Fuengirolassa, on kerännyt nopeasti suosiota paikallisten musiikin ystävien keskuudessa. Hotelli Las Palmerasin juhlasali täyttyi lähes kokonaan innokkaista kuulijoista, jotka olivat saapuneet nauttimaan Fugesingersin ainutlaatuisesta soundista ja energisestä lavashow’sta.

Kuva Teemu Laitinen

Konsertti tarjosi yleisölle monipuolisen kattauksen lauluja, joissa yhdistyivät suomalaisen musiikin syvät juuret ja kansainvälinen otteensa. Fugesingersin esitys oli täynnä voimaa ja intohimoa esiintymiseen, ja heidän kykynsä luoda yhteys yleisöön sai salin elämään. Bändin jäsenten välinen kemian ja musiikillisen taituruuden yhdistelmä toi lavalle raikkaan ja mukaansatempaavan tunnelman.

Fiiliksiä konsertin väliajalta

Erityisen huomionarvoisia olivat bändin sovitukset suomalaisista klassikoista, jotka saivat yleisön mukaansa. Fugesingersin kyky tuoda uutta ilmettä tuttuihin sävelmiin osoitti heidän luovuutensa ja sovituksellisen taitonsa.

Kuva Teemu Laitinen

Konsertin tunnelma oli lämmin ja yhteisöllinen. Yleisö koostui sekä turisteista että Fuengirolan suomalaisyhteisön jäsenistä, jotka olivat tulleet tukemaan ja nauttimaan omasta kulttuuristaan ulkomailla. Fugesingersin esiintyminen tarjosi heille palan kotimaista kulttuuria ja loi varmasti vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen.

Kuva Teemu Laitinen

Konsertin päätteeksi yleisö palkitsi Fugesingersin raikuvilla suosionosoituksilla. Bändin kyky yhdistää musiikillinen lahjakkuus ja esiintymisen ilo teki illasta unohtumattoman kokemuksen. Fugesingersin syksyn konserttisarjan onnistuminen lupailee jatkossakin korkeatasoisia musiikkielämyksiä Fuengirolassa asuville ja kaupungissa vieraileville suomalaisille.

Samankaltaiset julkaisut