fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Fuengirola panostaa autoiluun – Lisää parkkipaikkoja kaupunkilaisten käyttöön

Fuengirola panostaa autoiluun – Lisää parkkipaikkoja kaupunkilaisten käyttöön

Autoilu helpottuu Fuengirolassa

Fuengirolassa on toteutettu kunnianhimoinen pysäköintitilasuunnitelma, jonka ansiosta kaupungin asukkaat ovat saaneet käyttöönsä yli 250 uutta pysäköintipaikkaa. Nykyisen valtuustokauden aikana tehty suunnitelma on osa laajempaa pyrkimystä tehdä kaupungista mukavampi ja helpommin autolla saavutettava.

Liikkuvuus autolla joustavammaksi

Kaupunginjohtaja Ana Mula ja infrastruktuurinvaltuutettu José Sánchez ovat vierailleet äskettäin Plaza Hispanidadilla, jossa on viimeisimpänä nyt valmistunut 48 uutta pysäköintipaikkaa. Tämä alue sisältää 30 autopaikkaa ja 18 moottoripyöräpaikkaa. Tämän uudistuksen myötä kaupunki on pyrkinyt parantamaan sekä asukkaiden että vierailijoiden kokemusta, sekä samalla lisäämään liikkumisen mukavuutta ja turvallisuutta.

Pysäköintipaikkojen lisääminen on toteutettu muun muassa pienentämällä ajoradan kokoa ja muuttamalla pysäköintijärjestelyjä tehokkaammiksi. Näiden toimenpiteiden avulla on saatu aikaiseksi lisää pysäköintitilaa, samalla kun on varmistettu riittävä ajoradan leveys liikenteelle. Kaupungin katu- ja vaakasuoran merkinnän palvelut ovat olleet vastuussa työn toteutuksesta.

Fuengirolan ranta

Plaza Hispanidadin aukion uudelleenjärjestely on nostanut autopaikkojen määrän 92:sta 122:een ja moottoripyöräpaikkojen määrän 18:aan. Tämä on vain yksi esimerkki Fuengirolan kaupungin toimista vastata asukkaiden tarpeisiin ja parantaa heidän arkeaan.

Tarkoitus parantaa elämänlaatua

Ana Mula korostaa, että kaupungin tavoitteena on jatkaa työskentelyä asukkaiden hyväksi ja luoda lisää pysäköintitilaa kaupungin eri alueille. Aiemmin kaupunki on luonut tuhansia uusia pysäköintipaikkoja, ja Mula lupaa jatkaa tätä työtä tulevaisuudessakin. Fuengirolan kaupunginjohtaja on kiitollinen alueen hotelleille, jotka ovat tarjonneet tilojaan pysäköintipaikkojen luomiseksi, ja hän toivoo, että nämä toimenpiteet parantavat merkittävästi kaupungin asukkaiden ja vierailijoiden elämänlaatua.

Lähde
Fuengirola.es

Samankaltaiset julkaisut