fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Malagan jalkapallostadionille jopa 110 miljoonan euron investointi

Malagan jalkapallostadionille jopa 110 miljoonan euron investointi

Malagan uusi Rosaleda -Stadion: tulevaisuuden maamerkki ja kaupunkielämän sydän

Malagan kaupungin urheilu- ja kulttuurielämä kokee suuren muutoksen uuden futuristisen Nueva Rosaleda -stadionin myötä. Tämä hanke on osa Malagan suunnitelmaa toimia vuoden 2030 jalkapallon MM-kisojen isäntäkaupunkina, yhteistyössä Espanjan, Portugalin ja Marokon kanssa. Uudistettu stadion on paitsi urheilutapahtumien näyttämö, myös kaupunkikulttuurin uusi keskipiste.

Tietokoneella tehty visio uudistetusta stadionista

Laajennus Yli 45 000 Katsojaan

Nueva Rosaledan laajennusprojekti vaatii 70-110 miljoonan euron investoinnin, ja sen tarkoituksena on nostaa stadionin kapasiteettia 45 000 katsojaan. Tämä 33 %:n kasvu nykyisestä kapasiteetista mahdollistaa suurempien ja merkittävämpien tapahtumien järjestämisen, täyttäen samalla FIFA:n asettamat vaatimukset. Uudistuksen myötä stadionille lisätään 10 000 katsojapaikkaa sekä 5 000 VIP-paikkaa ja media-alueita.

Innovatiivinen Suunnittelu ja Toiminnallisuus

Morphin suunnitelmassa stadion saa uusia katsomoita, jotka rakennetaan nykyisten päälle kolmeen kerrokseen. Yksi projektin erikoispiirteistä on kokonaisvaltaisen katon rakentaminen, joka suojaa kaikkia katsojia sateelta ja auringolta. Stadionin muotoilu ja toiminnot takaavat sekä urheilutapahtumien että kulttuuritapahtumien onnistumisen.

Kaupunkielämän Uusi Sydän

Nueva Rosaledan tavoitteena on olla enemmän kuin pelkkä stadion; se pyrkii olemaan ”uusi kaupunkikeskus” Malagassa. Suunnitelma sisältää hotellin ja monipuolisen ”Málaga X” -konseptin, joka yhdistää urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja tapahtumat. Tämä monikäyttöisyys mahdollistaa stadionin käytön ympäri vuoden, houkutellen sekä turisteja että paikallisia asukkaita.

Tulevaisuuden Stadionin Vaikutus

Projekti ei ainoastaan uudista stadionia, vaan myös sen ympäristöä. Uudet silta-rakennelmat joen yli luovat viihtyisän puistoalueen, joka parantaa stadionille pääsyä ja turvallisuutta. Nueva Rosaleda -stadionin uudistus on merkittävä askel Malagan kaupungille, vahvistaen sen asemaa kansainvälisesti tunnettuna urheilu- ja kulttuurikohteena.

Lähde
La Opinion

Samankaltaiset julkaisut