fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
<strong>Nykyajan palvelu jonka sinä ansaitset: Osoitevuokraus.fi</strong>

Nykyajan palvelu jonka sinä ansaitset: Osoitevuokraus.fi

Ulkomailla lomaileminen, usein matkustaminen, osan vuodesta ulkomailla asuminen ja työskentely osittain tai kokonaan ulkomailla. Yksikään yllä mainituista ei ole vastikään rantautunut nykyaikaan, mutta tänä päivänä on entistä vaivattomampaa hoitaa posteihin liittyvät asiat, kuin koskaan aiemmin!

Tiedät varmasti perinteisen postilokeron? Tämä on aika lailla sama, mutta parempi – nimittäin tämä toimii täysin etänä ja saat postit skannattuna mihin tahansa!

Vuokraamalla suomalaisen postiositteen ja ulkoistamalla postin skannauksen tai/ja uudelleen lähetyksen sinulle Osoitevuokraus.fi kautta, säästyt ylimääräiseltä vaivalta, järjestelyiltä, kuluilta ja huolilta.

KENELLE osoitevuokraus-palvelu on hyödyllinen ja MIKSI?

Jos et suorilta käsin keksi mitä hyötyä vuokraosoitteesta ja postin uudelleen lähetyksestä voisi olla juuri sinulle tai jollekin tuttavallesi, voit lukaista alta muutaman erilaisen esimerkin tyypillisestä osoitevuokraus-asiakkaasta eri elämäntilanteissa!

Yrittäjä, etätyöskenteletkö ulkomailla?

Etätöiden houkutellessa yhä useampaa eri alan yrittäjää ulkomaille, nousee esiin uudenlaisia ratkaistavia asioita, niin liiketoiminnan kuin elämän sujuvuutta ajatellen. Yksi niistä on ehdottomasti postiin liittyvät seikat.

Jos myyt esimerkiksi palveluita tai tuotteita pääsääntöisesti Suomeen eli asiakaskuntasi sijaitsee pääsääntöisesti Suomessa, yrityksellä olisi hyvä olla, jopa tarvittava olla, suomalainen postiosoite. Kuten suomalainen pankkitili, myös suomalainen osoite herättää luottamusta suomalaisissa asiakkaissa ja toisinaan kaupankäyntiin voi vaikuttaa haitallisesti, suomalaisten yhteystietojen puuttuminen. Me suomalaiset, olemme varovaista kansaa, ja hyvä tietenkin niin! Suomalainen voi kuitenkin tehdä monenlaista työtä toisesta maasta käsin, tuottaen edelleen työtä ja palveluita, Suomeen. Ja suomalainen postiosoite, yksinkertaisesti vahvistaa käsitystä suomalaisesta palvelusta ja yritystoiminnasta!

Ja tietysti yksi ilmeisimmistä asioista; Jos asut ja työskentelet ulkomailla, älä turhaan vaivaa muita postiesi hakemisella ja lähettämisellä, vaan ota vuokraosoite skannauspalvelulla ja saa postisi mihin tahansa!

Yrittäjä, työskenteletkö Suomessa?

Myös Suomessa toimiva yrittäjä voi tarvita tai yksinkertaisesti kokea mukavammaksi vaihtoehdoksi, hoitaa yrityksen posteihin liittyvät asiat erillisen osoitteen kuin asuinosoitteensa, kautta. Olitpa sitten psykoteraupeutti, it-alalla työskentelevä tai rakennusalan yrittäjä ja toimitpa sitten vuokrahallista tai liiketilasta käsin, et välttämättä halua oman kodin osoitetta yrityksesi tietoihin. Toimiva ja mielenrauhaakin tarjoava ratkaisu on tässä tapauksessa osoitteen vuokraaminen, yrityksen tietoja ja posteja mielessä pitäen. Näin voit pitää omat asuintietosi kätevästi salaisena, niin halutessasi.

Monessa päin maailmaa ihmisillä on erillinen asuinosoite ja toinen osoite posteja varten eli postiosoite. Esimerkiksi Kela, Verohallinto ja muut virastot ja tahot, tarvitsevat vain yhteydenpitoa varten osoitteen josta sinut tavoittaa eli niin kutsutun kontaktiosoitteen.
Sinulla voi siis toden totta olla Suomessa kaksi osoitetta; postiosoite ja asuinosoite, eikä näiden tarvitse olla samat.

Kotikuntasi määräytyy myös postiosoitteesi myötä. Kotikuntasi voi siis olla esimerkiksi Helsinki, vaikka sinulla ei olisi Helsingissä asuinosoitetta.

Vietätkö eläkepäiviä tai muuten vain osan vuodesta ulkomailla?

Nykypäivänä on hyvin tyypillistä viettää joko suuri osa vuodesta ulkomailla tai nauttia kauniista eläkepäivistä muualla kuin Suomessa. Moni saattaisi mieluustikin haluta luopua jopa kokonaan asunnostaan Suomessa mutta ei välttämättä uskalla – on nimittäin täysin yleinen ja samalla virheellinen uskomus, että jos haluaa pitää suomalaisen osoitteen, pitää myös olla Suomessa oleva asunto. Oikeasti sinulla voi olla suomalainen osoite ilman suomalaista asuntoa ja ilman, että maksat kalliita kiinteitä kuluja ja näet vaivaa asunnon ylläpidosta tai postin järjestämisestä!

Tyhjillään oleva asunto Suomessa vaatii kuluja, vaivaa ja järjestelyjä. Hoidettavana on lähes poikkeuksetta siivous, huoltoon liittyvät asiat, kukkien säännöllistä kastelua ja tietysti, postin säännöllinen nouto. Huomattavasti toimivampi ja rahaa, vaivaa ja huolia säästävä vaihtoehto olisi, asunnon vuokraaminen ja itselleen suomalaisen postiosoitteen vuokraaminen.

Vuokraosoitepalvelut ovat nykyaikaa ja täysin ok, ne on suunniteltu toimivampaan elämään – eikä sinusta tule niin sanottua kakkosluokan kansalaista, vaikka sinulla ei olisi pysyvää asuinosoitetta Suomessa.

Luotettavaa palvelua jo yli 30 vuotta!

Vuokraosoite ei ole uusi keksintö eikä Osoitevuokraus.fi uusi yritys; kyseessä on yli 30 vuoden ajan toiminut luotettava liiketoiminta jonka toimintaa on omistajanvaihdoksen myötä modernisoitu muokkaamalla ja lisäämällä palveluita, vastaamaan entistä paremmin nykyajan asiakkaiden erilaisia ja yksilöllisiä tarpeita.

Osoitevuokraus.fi tarjoaa yksityisille ja yrittäjille vuokraosoitepalveluita, eri tarpeisiin perustuen.

Miten palvelu toimii?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tilaat itsellesi etäpostilaatikon ja haluamasi vaihtoehdon; joko jatkuvana tilauksena kk-veloituksella tai määräaikaisena. Saat postin skannattuna kahdesti kuukaudessa sähköpostiisi. Etäpostilaatikon vuokra veloitetaan automaattisesti luottokortilta.

Etäpostilaatikon vuokranneet saavat selkeän video-ohjeistuksen palvelun käyttöön sähköpostiinsa.

Saatat miettiä turvallisuutta ja yksityisyyden suojaa – me ymmärrämme tämän! 

Vuokraosoitepalvelut ja postin jälleenlähetys on Osoitevuokraus.fi:lle a) liiketoimintaa ja b) toimiva palvelukonsepti. Yrityksen toiminta perustuu palvelun tarpeeseen ja sen tarjoamiseen, luottamukseen ja asiakkaan yksityisyyden kunnioittamiseen. Yrityksellä ei liiketoiminnan harjoittajana ole varaa virheisiin eikä kiinnostusta loukata asiakkaidensa yksityisyyttä. Tämän palvelun elinkeino on kiinni siitä, että luottamus asiakkaan ja yrityksen välillä aidosti toimii ja säilyy. 

Kun Osoitevuokraus.fi on saanut sinulta kuittauksen vastaanotetusta postista, yritys ei tästä hetkestä eteenpäin säilytä eikä arkistoi postejasi. Mikäli sinulle kuitenkin syntyy tarve säilyttää jotakin postejasi yrityksen tiloissa, käytössä ovat vanhat ja turvalliset pankin vanhat turvalokerot, jossa postisi ovat varmasti turvassa.

Tutustu yritykseen ja palveluihin: https://www.osoitevuokraus.fi/
Osoitevuokraus.fi Facebookissa / Meta: https://www.facebook.com/osoitevuokraus

Vielä ehdit hyödyntää Koti Costalla messutarjouksen! Toimi nopeasti! https://www.osoitevuokraus.fi/costalla-messut/

*Mainos yrityksen Osoitevuokraus.fi kanssa

Kuvat ja kirjoitus: Eeva Roots

Samankaltaiset julkaisut