fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Mahtava juhlakonsertti Fuengirolassa

Mahtava juhlakonsertti Fuengirolassa

Suomalaiset muusikot juhlistivat Karin 70v syntymäpäivää

Kari ”Kapu” Alajuuman 70-vuotissyntymäpäivää juhlittiin suurella kunnioituksella ”Elämän sain soimaan” -konsertissa Hotelli Las Palmeraksen Espana-salissa Aurinkorannikolla. Konsertti kokosi yhteen noin 40 paikallista muusikkoa, jotka esittivät sekä omia kappaleitaan että Alajuuman sävellyksiä, tarjoten monipuolisen musiikkielämyksen kaikille läsnäolijoille.

Kari "Kapu" Alajuuman
Syntymäpäiväsankari Kari ”Kapu” Alajuuma

Kari Alajuuma on pitkän linjan ammattimuusikko ja lauluntekijä, jonka 50-vuotinen ura käsittää monipuolisen osaamisen soittimista kuten pianosta, kitarasta, harmonikasta ja viulusta. Hän on työskennellyt musiikkiopiston rehtorina ja opettajana Suomessa ja kiertänyt keikkalavoja useiden tunnettujen artistien, kuten Tapani Kansan, kanssa. Alajuuma on viettänyt viimeiset viisi vuotta Aurinkorannikolla, missä hän on jatkanut aktiivista musiikkiuraansa eläkkeelle jäämisestään huolimatta.

Fiiliksiä konsertista
Fugesingers

Aurinkorannikon muusikkoja koolla

Konsertissa nähtiin Alajuuman ohella lukuisia Aurinkorannikon muusikkoja, jotka ovat esiintyneet hänen kanssaan alueella. Alajuuma on vaikuttanut paikalliseen musiikkikulttuuriin muun muassa johtamalla Mieskuoro Öriseviä ja toimimalla erilaisissa bändeissä ja musiikkiprojekteissa. Hänen vaikuttava kykynsä sopeutua eri musiikkityyleihin ja työskennellä monipuolisesti erilaisten ryhmien kanssa tekee hänestä arvostetun muusikon ja kollegan.

Mieskuoro Örisevät
Mieskuoro Örisevät

Viime aikoina Alajuuma on ollut näkyvä osa Suomelan musiikkielämää. Hän on perustanut vaimonsa Merike Linkin kanssa Fugesingers-laulushowryhmän, joka on saavuttanut suuren suosion. Alajuuman säveltäjänä ja sanoittajana tuotteliaisuus näkyy yli 300 sävellyksessään, jotka kattavat laajan kirjon musiikkigenrejä. Hänen työnsä on palkittu useilla tunnustuksilla, mukaan lukien Suomen Leijonan Ritarikunnan ansioristi, jonka hän sai vuonna 2012.

Timo "Pastori" Määttä
Timo ”Pastori” Määttä

Konsertin esiintyjiin kuuluivat Alajuuman lisäksi muun muassa Maija Hapuoja, Seita van den Eeden, Jorma Ettanen, Helena Hakkarainen, Timo ”Pastori” Määttä, Janne ”JaySax” Pitkänen, Merike Link, Erja Siljamo, Jartsa ”Jerry Fox” Tuovinen, Heikki ”Hese” Viinamäki sekä Fugesingers ja Mieskuoro Örisevät. Konsertti oli merkittävä kunnianosoitus Alajuuman pitkälle ja vaikuttavalle uralle musiikin parissa.

Maija Hapuoja
Maija Hapuoja ja Seita soittaa huilua

Samankaltaiset julkaisut