fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Kuluttaminen Ferioilla

Kuluttaminen Ferioilla

Kuinka paljon keskimäärin kulutetaan Ferioilla?

Málagan Feria 2023: Kulutustottumukset ja odotukset

Málagan Feria on yksi Espanjan tunnetuimmista juhlista ja odotukset ovat korkealla niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Miten malagalaiset aikovat viettää aikaansa ja rahojaan tänä vuonna? Málagan Kuluttajaliitto on tehnyt kyselyn selvittääkseen.

Suomalaiset espanjassa

Budjetin muutokset

Vaikka suurin osa malagalaisista, tarkkaan ottaen 69,2%, aikoo osallistua Feriaan, budjettiodotukset ovat hieman muuttuneet vuodesta 2022. Keskimääräinen henkilökohtainen budjetti on 65,38 euroa, joka on 7 euroa vähemmän kuin edellisenä vuonna. Tämä muutos voi heijastella laajempaa taloudellista tilannetta ja sen vaikutusta kotitalouksien kulutustottumuksiin.

Kulutuspainopisteet

Mielenkiintoista on, että vaikka gastronomian ja juomien kulutus on yleisintä, suurin osa rahoista käytetään tänä vuonna vapaa-aikaan, kuten huvilaitteisiin ja konsertteihin. Aiemmin suurin menoerä oli ruokaan ja juomiin. Saattaahan olla että nyt tuodaan feria-alueelle aiempaa enemmän omia juomia.

Feria fuengirola

Säästäminen ja budjetointi

Vaikka suurin osa malagalaisista ei tee erityisiä säästösuunnitelmia Feriaa varten, melkein kolmannes on päättänyt vähentää kulutustaan verrattuna vuoteen 2022. Tämä voi viitata siihen, että vaikka Feria on tärkeä tapahtuma, taloudellinen todellisuus vaikuttaa päätöksiin siitä, kuinka paljon juhlissa todella kulutetaan.

Malaga feria

Lopulliset ajatukset

Málagan Feria 2023 heijastelee sekä kaupungin elinvoimaisuutta että sen asukkaiden muuttuvia kulutustottumuksia. Vaikka festivaali on edelleen erittäin suosittu ja odotettu tapahtuma, malagalaiset tekevät nyt harkitumpia päätöksiä siitä, kuinka paljon ja mihin he rahansa käyttävät. Festivaalin tulevaisuus näyttää valoisalta, mutta taloudelliset realiteetit muokkaavat edelleen sen dynamiikkaa ja kulutusta.

Artikkelin tiedot
La Opiñion

Samankaltaiset julkaisut