fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Halloween Aurinkorannikolla – Pelottavia juhlia ja kauhun hetkiä

Halloween Aurinkorannikolla – Pelottavia juhlia ja kauhun hetkiä

Nyt pääsee tutustumaan miten Aurinkorannikolla vietetään Halloweeniä

Halloween on noussut suureksi hitiksi Aurinkorannikolla. Viime viikkoina olemme nähneet, kuinka paikalliset yritykset ovat valmistautuneet koristelemalla liikkeitään ja ravintoloitaan sekä hankkimalla naamiaisasuja tätä pelottavaa juhlaa varten. Tässä artikkelissa esittelemme joitain kiehtovimpia Halloween-juhlia, joita Aurinkorannikolla järjestetään.

Halloween puutarhassa

Muuntunut Puutarha La Concepciónissa

Kuvittele historiallinen kasvitieteellinen puutarha Malagassa, joka on täynnä luonnon kauneutta.
Nyt kuvittele se muuttuvan Halloween-yönä jännittäväksi näyttämöksi, jossa tiedemiehet etsivät lääkkeitä kasviston ainesosista. Mitä he eivät odottaneet, oli odottamaton mutaatio, joka uhkaa kaikkia eläviä. Pääsette mukaan tähän jännittävään kokemukseen 31. lokakuuta!

Halloween juhla Aurinkorannikolla
Halloween Benalmadenassa

Kauhua Benalmádenan sydämessä

Benalmádena valmistautuu viettämään Halloweenia kunnolla Arroyo de la Mielen sydämessä la Mezquita aukiolla. Kahden päivän juhla on kauhua kaikenikäisille ja sen on järjestänyt kunnanvaltuusto suurella lavastuksella. Tapahtuma järjestetään 31. lokakuuta klo 19.00–02.00 ja 1. marraskuuta klo 19.00–23.00. Pääsy tähän kauhutaloon maksaa vain kaksi euroa.

Kierros kestää 10 minuuttia ja siihen osallistutaan 10 henkilön ryhminä. Siellä on vankityrmiä, hautausmaita, ym. Vierailijat ovat näytelmän näyttelijöitä ja voivat olla vuorovaikutuksessa toisten vierailijoiden kanssa, kulkea viiden teemahuoneen läpi ja siellä on myös kapeita käytäviä. Tämän kaiken kruunaa hieno valaistus sekä erikoistehosteet.

Perheystävällinen Halloween Marbellassa

Marbellassa on tarjolla kolmisenkymmentä eri houkutusta Halloweeninä, eri ikäisille iän mukaan jaoteltuna. Nabeul katu on paikka, jossa nuorimmat lapset voivat nauttia lapsiystävällisemmästä kauhutalosta sekä puhallettavista rakenteista, jotka sisältävät liukumäkiä, tunneleita, estejuoksureittejä, tasapainoalueita, ramppuja ja hyppyjä. Lisäksi siellä on viikinkilaiva, merirosvoalus, kummitusauto sekä meikkiworkshoppeja, joissa on tarjolla sekä kauhuhahmojen että Harry Potter -hahmojen meikkausta.

Aikuiset puolestaan voivat mennä ”kauhubussiin” ja siellä on useita ”pelottavia taloja” tai ”autojen hautausmaata”, sekä erilaisia huvipuistolaitteita Represan puistossa. Kaupungin tanssiakatemiat osallistuvat tähän juhlaan erilaisten esitysten kera, sekä Nabeul-tiellä että Represan puiston temppeliaukiolla. ”Toivomme saavamme korkean osallistujamäärän”, korosti festivaalivastaava, joka huomautti, että viime vuonna osallistui 15 000 ihmistä.

Halloween juhla Aurinkorannikolla
San Pedron Halloween

San Pedro Alcántara: Kauhun kävelykatu

San Pedro Alcántarassa keskustan kävely bulevardi toimii Halloweenin näyttämönä. Tarjolla on parikymmentä houkutusta, sekä työpajoja nuorimmille. Lapset voivat nauttia pelottavasta junasta, paisutettavasta katupuhdistajasta tai trampoliineista, sekä ’Lolo y Mimosín’ esityksistä.
Nuorille ja aikuisille kauhutalo ja kauhukäytävä ovat kaksi avainhuvitusta. Lisäksi järjestetään meikki- ja käsityöpajoja, jotka liittyvät Halloween-juhlaan.

Halloween juhla Aurinkorannikolla
Torremolinosin Halloween

Kauhukäytävä Torremolinosissa

Kauhukäytävä ja ’Pakopeli’ virittävät Halloween-yön Torremolinosissa, jossa on myös lukuisia aktiviteetteja lapsille ja nuorille. Kaikki tämä tapahtuu Feria-alueen suurella aukiolla. Tapahtuma alkaa 31. lokakuuta klo 17 ja päättyy klo 21.
Tämän vuoden uutuus on juhlan sijainti avarammassa tilassa, jossa on helppo pysäköinti perheille, jotka tulevat nauttimaan lasten aktiviteeteista, työpajoista, pomppulinnoista, kauhumeikkauksesta ja foodtruck-pisteistä, munkkipaikoista ja hattaroista kaiken muun mukavan lisäksi.
Kauhukäytävä sijoitetaan suureen telttaan messualueella, juuri urheilukentän edessä. Pelottavat näyttelijät järjestävät pelottavan iltapäivän ja illan niille, jotka uskaltavat kulkea tämän käytävän läpi. Tämä aktiviteetti on avoin kaikille, mutta alle 12-vuotiaiden on oltava aikuisen seurassa.
13-30-vuotiaat nuoret saavat myös oman Halloweeninsä.
Ilmoittautumiset ovat nyt avoinna ’Escape Game Vampire Virus’ -pelille, joka järjestetään Torremolinosin härkätaisteluareenalla samana päivänä. ”Biohazard on muuntunut ja muuttunut Vampire Virusiksi, versioksi, joka on varta vasten suunniteltu Halloweenille, ja jossa osallistujien on palautettava vastalääke verisimmälle virukselle, joka on koskaan tullut laboratorioista”, selitti nuorisoneuvos Francisco García Macias. Tälle aktiviteetille on kaksi sessiota, yksi klo 19 ja toinen klo 21:30.

Halloween juhla Aurinkorannikolla

Taikuutta ja Illuusiota Malagassa

San Rafaelin puisto Malagassa toimii taikuuden ja illuusion näyttämönä. Klo 19.00 alkaen puisto muuttuu pelottavaksi ’Kauhumuseoksi’, joka tarjoaa vierailijoille unohtumattoman kokemuksen.

Aurinkorannikko on täynnä toinen toistaan pelottavampia ja kiehtovia Halloween-tapahtumia. Ei ole väliä, etsitkö perheystävällistä hauskanpitoa vai aikuisten jännitystä, Aurinkorannikolla on kaikkea. Tutustu alueen tarjontaan ja valmistaudu viettämään unohtumaton Halloween!

Pelottavaa Halloweenia kaikille!

Samankaltaiset julkaisut