fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Aurinkorannikon Mölkky yhdistys järjesti hienon itsenaisyyspäivän vastaanoton

Aurinkorannikon Mölkky yhdistys järjesti hienon itsenaisyyspäivän vastaanoton

Juhla oli kansainvälinen ja lämminhenkinen

Aurinkorannikon Mölkky-yhdistyksen Suomen Itsenäisyyspäivän Juhla Fuengirolassa

Aurinkorannikon Mölkky-yhdistys järjesti Suomen itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton 6. joulukuuta Q-baarissa Fuengirolassa. Tapahtuma oli menestys, sillä paikalle saapui yli 60 henkilöä juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä yhdessä.

Fiiliksiä juhlasta

Tunnelmallinen Juhla-ilta

  • Suuri Osallistujamäärä: Yli 60 henkilöä kokoontui yhteen juhlimaan Suomen itsenäisyyttä, mikä osoitti yhteisön yhteenkuuluvuutta ja yhteistä juhlamieltä.
  • Elävä Musiikki: Illan musiikista vastasi trubaduuri Jimi, jonka esittämät kappaleet loivat juhlaan lämpimän ja viihtyisän tunnelman.
Mölkky Aurinkorannikko
Kuva Teija Lehtinen

Juhlan Kohokohdat

  • Suomalainen Yhteisöllisyys: Tapahtuma oli merkittävä hetki Aurinkorannikon suomalaisyhteisölle, tarjoten mahdollisuuden kokoontua yhteen ja jakaa näin itsenäisyyden tärkeyttä ulkomaistenkin juhlijoiden kanssa.
Mölkky Costa del Sol
Kuva Teija Lehtinen
  • Kulttuurin Jakaminen: Juhla oli myös tilaisuus jakaa suomalaista kulttuuria ja perinteitä Aurinkorannikon kansainvälisessä ympäristössä.
Mölkky Costa del Sol
Kuva Teija Lehtinen

Tärkeä Merkkipäivä

  • Itsenäisyyden Arvostus: Itsenäisyyspäivän juhla muistutti osallistujia Suomen historiasta ja sen merkityksestä, korostaen itsenäisyyden arvoa ja tärkeyttä.
  • Yhteisön Voima: Tapahtuma osoitti, kuinka vahva ja elinvoimainen suomalaisyhteisö Aurinkorannikolla on, ja miten yhdessä juhliminen vahvistaa yhteisöllisiä siteitä.
Mölkky Costa del Sol
Kuva Teija Lehtinen

Kiitokset Järjestäjille

  • Onnistunut Tapahtuma: Aurinkorannikon Mölkky-yhdistystä kiitettiin onnistuneen tapahtuman järjestämisestä, joka toi yhteen niin Mölkkyä aktiivisesti pelaavia kuin alueella asuvia muitakin suomalaisia.
Mölkky Costa del Sol
Kuva Teija Lehtinen

Yhteenveto

Aurinkorannikon Mölkky-yhdistyksen järjestämä Suomen itsenäisyyspäivän juhla Q-baarissa Fuengirolassa oli iloinen ja yhteisöllinen tapahtuma, joka kokoontui yhteen suomalaisyhteisön jäseniä juhlimaan yhteistä historiaa ja kulttuuria. Illan elävä musiikki Trubaduuri Jimin esittämänä ja hyvä seura tekivät tapahtumasta unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille.

Samankaltaiset julkaisut