fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Virgen del Carmen 2023

Virgen del Carmen 2023

Aurinkorannikolla ja erityisesti vanhoissa kalastajakylissä vietetään Virgen del Carmen -juhlaa vuosittain heinäkuussa. Tämä juhla on omistettu kalastajille ja merenkulkijoille, ja se on yksi kesän tärkeimmistä tapahtumista rannikkoalueilla.

Virgen del Carmen on merenkulun suojelija, ja juhlaan liittyy uskonnollisia perinteitä. Juhlaan kuuluu muun muassa rannalle rakennettavan kulkueen järjestäminen, jossa Virgen del Carmen patsas kuljetetaan veneeseen ja sitten merelle tai suoraan mereen. Paikalliset kalastajat ja merenkulkijat koristelevat laivat ja veneet kukilla ja lipuilla.

Juhlaan liittyy usein myös ilotulitusnäytöksiä, tansseja, musiikkiesityksiä ja perinteistä ruokaa. Virgen del Carmen -juhla on yhteisöllinen tapahtuma, johon osallistuvat niin paikalliset asukkaat kuin turistitkin. Se on tilaisuus juhlia ja kunnioittaa meren ja merenkulkijoiden roolia alueen kulttuurissa.

On kuitenkin huomioitava, että juhlien tarkka ohjelma ja perinteet voivat vaihdella eri kaupungeissa ja kylissä Aurinkorannikolla. Juhlan päivämäärä voi myös vaihdella hieman vuosittain. On hyvä tarkistaa paikalliset tiedot ja tapahtumakalenteri saadakseen ajankohtaisimmat tiedot Virgen del Carmen -juhlan vietosta Aurinkorannikolla.

Samankaltaiset julkaisut