fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Andalusian Local Police Chiefs and Managers propose the figure of a reinforcement assistant for the summer


BENALMÁDENA (MÁLAGA), 8. kesäkuuta (EUROPA PRESS) –
Andalusian paikallisten poliisipäällikköjen ja johtajien yhdistys (Ajdepla) on ilmaissut vastustavansa eri kuntien esittämää mahdollisuutta luoda niin sanottuja paikallisia poliisin avustajia, joiden tarkoituksena on kohdata näiden paikallisten lisääntyvä väestönkasvu kesäaikaan. Toisaalta Ajdepla ehdottaa vahvistuspoliisin tai kunnan tiedottajan hahmoa, joka on aina alisteinen poliisilaitoksen johdolle.
Ajdepla on tiedottanut, että sen alueellinen johtokunta on kokoontunut tänä viikonloppuna Benalmádenassa (Málaga) ilmaistakseen yhdistyksen tuen kaikille Andalusian kunnille ja erityisesti niille kunnille, jotka lähes kolminkertaistavat väestönsä kesäkuusta syyskuuhun, mikä aiheuttaa lisääntyvää työtä paikallisten poliisien henkilöstölle.
Tämän tapaamisen avasi Benalmádenan pormestari Juan Antonio Lara, joka kiitti ”tämän malagalaisen kunnan valitsemisesta kokouksen pitopaikaksi”. On huomionarvoista, että tämä paikkakunta lähes kolminkertaistaa väestönsä kesällä, mikä johtaa työmäärän kasvuun näiden kuntien henkilöstölle.
Juuri tämän väestönkasvun vuoksi Ajedpla on arvostellut, että joissakin…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-jefes-directivos-policia-local-andaluces-proponen-figura-auxiliar-refuerzo-verano-20240608183026.html

Samankaltaiset julkaisut