fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Valtion alivaltiosihteeri Málagan hallituksessa korostaa vaalien alkamisen normaaliutta


MÁLAGA, 9. kesäkuuta (EUROPA PRESS) –
Málagan hallituksen alaedustaja Javier Salas on korostanut Euroopan parlamenttivaalien alkamisen normaaliutta Málagan maakunnassa ja maininnut, että on ilmennyt ongelmia yhdessä äänestyspaikassa, pääkaupungin Divina Pastora -koulussa, jossa äänestys aloitettiin 50 minuutin myöhässä havaittaessa, että PSOE: n ja Espanjan vasemmiston ehdokkaiden vaalilippuja ei ollut.
Salas selitti, että Subdelegaatio joutui toimittamaan puuttuvat liput ja että vaalilautakunta antoi luvan tämän koulun sulkemisen jatkamiseen 50 minuutilla klo 20.00 jälkeen.
Hän mainitsi, että ensimmäiset kaksi perustettua äänestyspaikkaa, klo 8.01, sijaitsivat Málagan El Tarajal -sosiaalisessa keskuksessa ja Sayalongan kylän Almijara Public Rural -koulussa. Viimeisin perustettiin klo 9.13 Málagan CEIP José Calderón -koulussa.
Näin ollen Málagan maakunnan 1 569 äänestyspaikkaa, jotka sijaitsevat 600 äänestyspaikassa, on perustettu ilman merkittäviä ongelmia ja ne ovat alkaneet kerätä normaalisti ääniä maakunnan 1 271 217 äänestäjältä, jotka muodostavat äänestysluettelon tässä parlamenttivaalien kutsussa Parlamentti…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-subdelegado-gobierno-malaga-destaca-normalidad-inicio-proceso-electoral-20240609131550.html

Samankaltaiset julkaisut