fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Valitut teokset Bizetiltä, Yagisawalta, Barbierilta ja Barbierilta, Malagan kaupunginorkesterin konserttiohjelmistossa

MÁLAGA, 8. kesäkuuta (EUROPA PRESS) –
Málagan kaupunginorkesteri on valinnut Georges Bizetin, Satoshi Yagisawan, Francisco Asenjo Barbierin ja Randy Beckin teoksia seuraavaan konserttiinsa.
Tapahtuma järjestetään tulevana sunnuntaina, 9. kesäkuuta klo 20.00 Málagan katedraalin Patio de las Cadenas -pihalla. Sisäänpääsy on ilmainen, kunnes paikat täyttyvät.
Konserttia johtaa Francisco Miguel Haro Sánchez, ja ohjelmisto on suunniteltu kattamaan erilaisia tyylejä, tekijöitä ja aikakausia, sekä toteutettavaksi historiallisessa ympäristössä, jossa on sopiva akustiikka Málagan musiikkiryhmän konsertteja varten.
Konsertti alkaa Georges Bizetin kirjoittaman ’L’ Arlesienne’ toisen osan esityksellä, joka on sävelletty Alphonse Daudetin näytelmän kuvittamiseksi; jatkuu Satoshi Yagisawan japanilaisen säveltäjän säveltämällä sinfonisella runolla ’Mooses ja Ramses’, teos perustuu Raamatun tarinaan ja elokuvaan ’Kymmenen käskyä’.
Tauon jälkeen yleisö pääsee nauttimaan Francisco Asenjo Barbierin kirjoittamasta ’Sinfoniasta zarzuelan teemoista’, joka on yksi merkittävistä hahmoista espanjalaisessa lyyrisessä genreessä, ja…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-obras-seleccionadas-bizet-yagisawa-barbieri-barbieri-repertorio-concierto-banda-municipal-malaga-20240608130252.html

Samankaltaiset julkaisut