fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Sirkus, elokuvateatteri ja japanilainen kulttuuri, seuraavan viikon ehdotuksina La Térmicassa (Málaga)


MALAGA, 8. kesäkuuta (EUROPA PRESS) –
Malagan maakunnan nykyaikaisen kulttuurikeskuksen, La Térmican, ohjelma ensi viikolle sisältää monipuolisen agendan aktiviteetteja, jotka liittyvät sirkukseen, ensi-iltaelokuvaan, valokuvaukseen ja japanilaiseen kulttuuriin, muiden ehdotusten ohella.
Ensimmäinen tapaaminen on taiteilijoiden ja Cirque du Soleilin teknikoiden kanssa, maanantaina 10. kesäkuuta klo 19.00, ja päättyy Rincón de la Victoria -kylän Villageen lauantaina 15. kesäkuuta, jolloin pääesiintyjänä on Soleá Morente.
Lisäksi ’De estreno con Filmin y Mixtura’ -sarjat päättävät kolmannen neljänneksen tapaamisensa ja valokuvaaja Estela de Castro avaa torstaina 13. kesäkuuta näyttelyn ’Perheen muotokuvat’. Lisäksi lauantaina alkavat aktiviteetit, jotka järjestetään keskuksessa osana Málagan V Japanin viikon ohjelmaa, Diputación on tiivistänyt tiedotteessaan.
Näin ollen Cirque du Soleil palaa Málagaan yhdellä ikonisimmista esityksistään, ’Alegría’. Teltta on pystytetty kaupunkiin aina 30. kesäkuuta saakka, ja jotta katsojat voivat oppia lisää teoksesta ja kanadalaisesta yrityksestä, La Térmicassa on järjestetty yleisön tapaaminen, jossa he keskustelevat kiertueen espanjalaisten taiteilijoiden ja teknikoiden kanssa. Toiminta…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-circo-cine-estreno-cultura-japonesa-propuestas-proxima-semana-termica-malaga-20240608105152.html

Samankaltaiset julkaisut