fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Meillä on historiallinen mahdollisuus muuttaa enemmistöjä Euroopan parlamentissa


MÁLAGA, 9. kesäkuuta (EUROPA PRESS) –
Voxin kansallinen kansanedustaja Málagasta, Patricia Rueda, on todennut, että tänä sunnuntaina, jolloin järjestetään Euroopan parlamenttivaalit, ”meillä on historiallinen mahdollisuus muuttaa enemmistöjä Euroopan parlamentissa ja suuntaa politiikoille, jotka vaikuttavat meihin”.
Rueda, joka äänesti Málagan pääkaupungissa sijaitsevassa Salesianosin koulussa, sanoi, että ”äänen antaminen PP:lle on äänen antamista PSOE:lle, koska 90% ajasta he äänestävät samaa Brysselissä”. ”Siksi kehotan äänestämään, jotta voimme päättää näistä tuhoisista toimenpiteistä, jotka hyväksytään Euroopasta”, hän sanoi.
”Monet saattavat ajatella, että Euroopan unioni on jotain hyvin kaukaista ja vierasta, mutta ei. Euroopan parlamentissa tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat perheiden, yritysten, työntekijöiden, malagalaisten ja espanjalaisten tuottajien arkeen, koska EU:ssa hyväksytään direktiivejä, jotka sitten toteutetaan kansallisessa lainsäädännössämme ja joilla on tuhoisia seurauksia”, hän totesi.
Ruedan mukaan tämä ”on todellisuutta; näemme hintojen nousun, meidän maataloutemme tukahduttamisen, turvattomuuden lisääntymisen, kalastajien kamppailun joka päivä kalastamaan menemiseksi, hyökkäyksen karjataloutta, maaseutua, perhettä ja…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-rueda-vox-tenemos-oportunidad-historica-cambien-mayorias-parlamento-europeo-20240609173850.html

Samankaltaiset julkaisut