fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Málagan maakuntahallitus edistää itsensä työllistämistä 750 000 euron avustuslinjan avulla itsenäisille ammatinharjoittajille ja yrittäjille


MALAGA, 24. kesäkuuta (EUROPA PRESS) –
Málagan maakunta aloittaa avustusohjelman itsenäisille ammatinharjoittajille ja yrittäjille, joka on varustettu 750 000 eurolla ja jonka pääasiallinen tavoite on edistää itsensä työllistämistä. Tämä maanantaina julkaistaan maakunnan virallisessa lehdessä avustusten myöntämistä koskeva ilmoitus, johon voivat osallistua itsenäiset ammatinharjoittajat ja ammattilaiset, jotka asuvat alle 20 000 asukkaan kunnissa. Yhteensä 125 itsenäistä ammatinharjoittajaa hyötyy ohjelmasta, ja jokainen heistä saa 6 000 euron avustuksen.
Työllisyyden ja koulutuksen maakuntavaltuutettu María del Carmen Márquez on esitellyt tämän ohjelman ja ilmoittanut, että tiistaina alkaen ja 8. heinäkuuta asti on aikaa jättää hakemukset.
Márquez on todennut, että Málaga on yrittäjähenkinen maakunta, mikä käy ilmi siitä, että siellä on hieman yli 136 000 itsenäistä ammatinharjoittajaa ja se johtaa yritysten perustamisen rankingissa Andalusian tasolla.
”Málagan maakunnasta – hän on huomauttanut – me tuemme selvästi itsenäisiä ammatinharjoittajia maakunnassa, erityisesti pienemmissä kunnissa, joissa on eniten vaikeuksia työllisyysmahdollisuuksien löytämisessä. Ja se on myös tapa taistella maaseudun väestökatoa vastaan”.
Tässä mielessä hän on…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-diputacion-malaga-fomenta-autoempleo-linea-ayudas-750000-euros-autonomos-emprendedores-20240624114402.html

Samankaltaiset julkaisut