fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Málagan asianajajat järjestävät tapaamisen, jossa käsitellään olennaisia aiheita viharikoksista


Avajaisesitelmässä puhuu valtion syyttäjänviraston Vihan ja syrjinnän rikosten yksikön koordinoiva syyttäjä
MÁLAGA, 10. kesäkuuta (EUROPA PRESS) –
Málagan asianajajaliitto järjestää ensimmäisen Vihan rikosten kongressinsa, jossa keskustellaan ja pohditaan näistä rikoksista Espanjassa. Tapahtuma, 13. ja 14. kesäkuuta, kokoaa huippuasiantuntijoita ja tunnustettua mainetta alallaan, ja käsittelee olennaisia aiheita, mukaan lukien oikeudellinen kehys ja rangaistustyypit näille rikoksille, viimeaikainen oikeuskäytäntö ja haasteet, joita uhrit ja haavoittuvat ryhmät kohtaavat, kuten anti-tsiganismi, islamofobia ja LGBTIfobia.
Näin ollen avajaisesitelmä, otsikolla ’Valtion syyttäjänviraston erikoistuminen: Uusi Vihan ja syrjinnän rikosten yksikkö’, tulee olemaan yksi odotetuimmista hetkistä kongressissa, kuten Málagan asianajajaliitto ilmoittaa tiedotteessaan.
Tämä luento, jonka pitää Miguel Ángel Aguilar, valtion syyttäjänviraston Vihan ja syrjinnän rikosten yksikön koordinoiva syyttäjä, lupaa tarjota syvällisen näkemyksen valtion syyttäjänviraston hiljattaisesta erikoistumisesta tällä kriittisellä alalla.
Lisäksi, keskustellaan…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-abogacia-malaga-celebra-encuentro-donde-expondran-tematicas-esenciales-torno-delitos-odio-20240610175849.html

Samankaltaiset julkaisut