fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Málaga-Valle del Guadalhorcein terveysalue jakaa palkintoja Maailman tupakaton päivän piirustuskilpailusta


MÁLAGA, 25 Jun. (EUROPA PRESS) – Lähes 2 300 opiskelijaa 67 oppilaitoksesta osallistui tänä vuonna piirustuskilpailuun, jonka Malagan terveysalue- Guadalhorcen laakso kutsui koolle 31. toukokuuta Maailman tupakattoman päivän kunniaksi.
Tämä kilpailu, joka järjestetään terveysedistämistoimintana, pyrkii ehkäisemään tupakoinnin aloittamista lasten ja nuorten keskuudessa, ja sitä on koordinoinut terveysalueen terveysedistämisen ja ennaltaehkäisyn yksikkö sekä koulutusohjelmien sairaanhoitajat, Junta on ilmoittanut tiedotteessaan.
Voittajien valinnassa on otettu huomioon sekä työn omaperäisyys että valittu iskulause. Uutena asiana aiempiin kutsuihin verrattuna on huomattu muiden tupakointimuotojen – höyryttimet, sähkösavukkeet – näkyminen piirustuksissa. Myönnetyt palkinnot liittyvät taiteelliseen kehitykseen ja fyysisen aktiivisuuden edistämiseen.
Ensimmäinen palkinto myönnettiin Laura Medina Villegasin esittämälle piirustukselle, joka oli peräisin Los Remediosin esikoulusta ja peruskoulusta (CEIP), korostaen erilaisten tupakointimuotojen, kuten vesipiippujen tai piippujen, sisällyttämistä.
Toisen ja kolmannen palkinnon saivat…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/esandalucia/malaga/noticia-distrito-sanitario-malaga-valle-guadalhorce-entrega-premios-certamen-dibujo-dia-mundial-tabaco-20240625133251.html

Samankaltaiset julkaisut