fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Málaga isännöi työpajaa vedenhallinnasta matkailukohteissa


MÁLAGA, 24. kesäkuuta (EUROPA PRESS) –
Málagan kaupunki isännöi tänään maanantaina työpajaa nimeltä ’Vedenhallinta kohteissa’, jonka järjesti STO Málaga, kaupungin kestävän matkailun observatorio, joka on osa Insto-verkostoa (Kansainvälinen Kestävän Matkailun Observatorioiden Verkosto). Tämä verkosto kuuluu YK:n matkailuorganisaatioon, joka on ollut Maailman Matkailuorganisaation (OMT) nimi tammikuusta lähtien.
Tämän tiedon on julkistanut kaupunginvaltuusto tiedotteessaan, jossa todetaan, että tapahtuma pidettiin Kaupunkiympäristön Observatorion (OMAU) tiloissa. Tilaisuuden avasi matkailu- ja kaupungin edistämisen apulaiskaupunginjohtaja Jacobo Florido yhdessä alueen kulttuurin, matkailun ja urheilun alueen edustajan Gemma del Corralin ja ONU Turismin kestävän matkailun kehityspäällikön Dirk Glaesserin kanssa.
Tapahtuman päätösseremoniassa, joka pidettiin tänään iltapäivällä, oli läsnä Málagan kaupungin ympäristönsuojelun kaupunginvaltuutettu Penélope Gómez.
Tämä toiminta on osittain rahoitettu Euroopan unionin varoilla, osana avustusohjelmaa, joka on suunnattu digitaalisen muutoksen ja paikallisten organisaatioiden modernisoinnin tukemiseen, jotka ovat osa Älykkäiden Matkailukohteiden Verkostoa, jota rahoittaa…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-malaga-acoge-taller-gestion-agua-destinos-turisticos-20240624183731.html

Samankaltaiset julkaisut