fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Bioparc Fuengirola järjestää tapaamisen opettaakseen merikilpikonnien jälkien ja pesien tunnistamisesta


FUENGIROLA (MÁLAGA), 9. kesäkuuta (EUROPA PRESS) –
Bioparc Fuengirola (Málaga) on järjestänyt tapaamisen Los Bolichesin rannalla mainitussa Malagan kaupungissa opettaakseen merikilpikonnien jälkien ja pesien tunnistamista.
Säilytyskeskus, joka on järjestetty Maailman merikilpikonnien päivän kunniaksi, joka vietetään joka 16. kesäkuuta, esittelee yhden planeetan uhatuimmista eläimistä.
He ovat ilmoittaneet, että kyseessä on ilmainen toiminta kaikenikäisille, jota toteuttaa Koulutus-tiimi yhdessä Herpetologian tiimin jäsenten kanssa.
Toisaalta he muistuttivat, että vuonna 2020 rekisteröitiin ensimmäinen boba-kilpikonnan muninta Malagan rannoilla. Los Bolichesin ranta, Fuengirola, oli valittu Caretta caretta -naaraan rakentamaan pesä ja munimaan yli kuusikymmentä munaa. ”Tapahtuma, jota ei koskaan aiemmin dokumentoitu Malagassa ja josta ilmoitettiin viranomaisille tavallisen kansalaisen toimesta”, he muistuttivat.
Vuosi toisensa jälkeen tämä tapahtuma on jatkunut eri puolilla Välimeren rantaa. Andalusian tapauksessa, Välimeren portti yli 800 kilometrin rannikolla, sijaitsee…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-bioparc-fuengirola-organiza-encuentro-ensenar-reconocimiento-rastros-nidos-tortugas-marinas-20240609112651.html

Samankaltaiset julkaisut