fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Ilmoita tapahtumasta

Ilmoita tapahtumasta Aurinkorannikolla

Tällä lomakkeella voit ehdottaa Costalla.fi-verkkopalveluun tapahtumaa, joka sijaitsee Aurinkirannikolla.

Mikäli haluat muuttaa kalenterissa jo olevan tapahtuman tietoja, lähetä tiedot sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse.

 

Costalla.fi-verkkopalvelussa julkaistaan lukijaa palvelevaa tietoa tapahtumista ja tilaisuuksista, jotka lähtökohtaisesti ovat avoimia kenelle tahansa. Tapahtumalla tarkoitetaan ainutkertaista tai rajallisesti toistuvaa tilaisuutta, jolla on fyysinen tapahtumapaikka ja alkamisaika sekä jokin sisältö, ohjelma tai toiminto, jota seurataan tai johon osallistutaan.

Costalla.fi-verkkopalvelu varaa oikeuden olla julkaisematta ilmoituksia tai voi muokata niitä sopivaksi katsomalla tavalla.

Tapahtuman ilmoittaja antaa Costalla.fi luvan siihen, että julkaisija saa korvauksetta käyttää aineistoa tai sen osaa Costalla.fi -verkkopalvelussa ja sosiaalisen median kanavissa.

Tapahtuman ilmoittaja vastaa siitä, että ilmoittajalla on aineistoon kaikki tarvittavat oikeudet eikä käyttöluvan antaminen riko kolmansien osapuolien oikeuksia. Lisäksi ilmoittaja sitoutuu aineiston lähettäessään julkaisijan käyttöehtoihin: https://www.costalla.fi/kayttoehdot/