fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Torremolinosin vuoden 2024 116 miljoonan budjetti hyväksytty

Torremolinosin vuoden 2024 116 miljoonan budjetti hyväksytty

Torremolinos hyväksyy vuoden 2024 budjetin, joka ylittää 116 miljoonaa euroa

Torremolinosin kaupunginvaltuusto on hyväksynyt poikkeuksellisessa istunnossaan vuoden 2024 budjetin, jossa hallituspuolueet äänestivät puolesta ja oppositio vastaan. Budjetti ylittää 116 miljoonaa euroa ja sisältää lisäinvestointeja infrastruktuuriin, matkailuun, urheiluun ja sosiaalipolitiikkaan.

Budjetin kattavuus

Vuoden 2024 budjettiin sisältyy useita investointeja, jotka toteutetaan kyseisenä vuonna. Lyhyellä aikavälillä aloitetaan Plaza de la Nogaleran täydellinen uudistus, jonka ensimmäinen vaihe alkaa huhtikuussa ja jatkuu vuoden 2025 toiselle puoliskolle asti ottaen huomioon alueen kaupallisen toiminnan.

Torremolinos

Liikenteeseen ja kaupunkiympäristöön tehtävät investoinnit

Uusi budjetti korostaa panostusta liikenteen saavutettavuuteen. Lähiviikkoina alkaa Camino del Agua -projektin toteutus, joka parantaa huomattavasti liikkuvuutta ja jalankulkuyhteyksiä keskustan ja rannan välillä. Tähän liittyy kolmen hissin – Parque de la Batería, Punta de Tarifa ja Plaza Panorama – uudistus ja käyttöönotto sekä erityinen suunnitelma Bajondillon ja La Carihuelan alueiden läpikulkumahdollisuuksien parantamiseksi.

Aurinkorannikko

Tulevat hankkeet ja Infrastruktuuri

Vuoden 2024 aikana toteutetaan merkittäviä toimenpiteitä useilla kaduilla, kuten Calle Europa, Calle Salgareño ja Calle Niña de Oro. Lisäksi kolme kaupungin symbolia kohdennetaan kunnostusprojekteihin, mukaan lukien María Barrabinon talo, entinen orpokoti, joka toimii Pablo Ruiz Picasso -kulttuurikeskuksena, ja Pimentelin torni.

Turismi, kauppa ja pk-yritykset

Budjetissa on varattu 31,29 prosentin lisäys vuoden 2023 budjettiin verrattuna matkailu-, kauppa- ja pk-yrityspolitiikkaan. Tavoitteena on kehittää vuonna 2024 kunnianhimoinen paikallisen kaupan elvytyssuunnitelma ja parantaa suurten kauppakeskusten markkinointia ja toiminnallisuutta.

Aurinkorannikon turismi

Urheilu ja kulttuuri

Urheilubudjetti kasvaa 13,62 prosenttia, joka kattaa uuden urheiluhallin rakentamisen Pinillossa ja skeittipuiston perustamisen. Kulttuuribudjetti kasvaa 6 prosenttia, jolla vahvistetaan muun muassa Sala Elena Laverónin ja Casa de los Navajasin näyttelytoimintaa.

Muut alueet

Budjetissa on otettu huomioon myös turvallisuus, liikenne ja jätehuolto. Vuonna 2024 aiotaan muun muassa rekrytoida lisää poliiseja ja asentaa laaja videovartiointijärjestelmä. Lisäksi kaupunki suunnittelee sinisten pysäköintialueiden luomista ja uusien vihreiden alueiden perustamista asukkaille.

Kaupunkistrategia

Torremolinosin kaupunki ottaa vuonna 2024 käyttöön uusia strategioita jätehuollon kustannusten hallinnassa. Kaupunki aikoo myös kattaa uuden jätemaksun, joka on yli 1,4 miljoonaa euroa, jotta keskushallinnon määräämä maksu ei vaikuttaisi kaupungin asukkaisiin.

Lähde
la Opinion

Samankaltaiset julkaisut