fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maija Hapuoja ”Tunteet”-konsertti

4.2. / 19:00 - 21:00

Laulajatar, pianisti Maija Hapuoja saadaan vihdoinkin Suomela saliin tuomaan uudenlaista perspektiiviä Chrisse Johanssonin tuotantoon.

”Usein kuulijat kuuntelevat vain iskelmällisten kappaleiden melodiaa ja rytmiä, jolloin tekstien sanoma ja hienovaraisuus jäävät helposti taka-alalle” Hapuoja kommentoi. ”Olen tutkinut näitä tekstejä todella tarkkaan ja nyt esitänkin koko konsertillisen toinen toistaan hienompia  Chrissen taideteoksia koko illan. Konsertissa mennään erilaisiin tyylisuuntiin, laulelman ja bossanovan kautta jatsahtaviinkin tunnelmiin.

TUNTEET nimisessä konsertissa mennään koko tunteiden kirjo läpi, on iloa ja surua, itkua ja naurua, jättämistä, pettämistä, kyyneleitä jne! Olen sovittanut kaikki illan kappaleet tunnelmallisiksi versioiksi laidasta laitaan tekstien ehdoilla. Konsertissa kuullaan mm.  Uneen aika vaipuu bossa novana, Kesän lapsi jatsina jne. Mahtuupa mukaaan myös pari Beatlesinkin kappaletta suomeksi! Mukana on Chrissen alkuperäissanoituksia sekä myös käännöstekstejä”.

Mukana menossa ovat Kari Alajuuma haitari ja kitara, sekä Ari Kovero lyömäsoittimet!

Konsertin kesto väliaikoineen n. 2 t.

Liput 10 €

Tiedot

Päivämäärä:
4.2.
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.suomela.info/tapahtumat/maija-hapuoja-tunteet-konsertti/