fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Sisu bootcamp tuo suomalaista sisua Espanjaan

Sisu bootcamp tuo suomalaista sisua Espanjaan

Ensimmäinen Sisu Bootcamp järjestettiin Almogiassa aurinkoisessa säässä


Annukka Hupli on asunut Espanjassa useamman vuoden ja hänen Bootcamp on pitkään harkittu ja huolella suunniteltu konsepti, jossa kaikki palaset ovat nyt loksahtaneet kohdalleen ja nyt on tullut aika käynnistää toiminta.

Mikä ihmeen Bootcamp?

Bootcamp tarkoittaa lyhytkestoista, intensiivistä koulutusohjelmaa, jossa osallistujan fyysinen sekä psyykkinen itsetuntemus kasvaa. Ohjelman tavoitteena on auttaa osallistujia kehittämään omaa sisua. Sisu on suomalainen sana, joka tarkoittaa sinnikkyyttä, sitkeyttä, hellittämätöntä tarmoa, lannistumattomuutta, peräänantamattomuutta ja uskallusta.
”Haluan, että osallistujat oivaltavat, että kaikilla on sisua, joskus sitä vaan joutuu houkuttelemaan esille”, Hupli sanoo. ”Sisu auttaa meitä selviytymään haasteista ja saavuttamaan tavoitteemme.”

Sisu Bootcamp

Ensimmäinen Sisu Bootcamp järjestettiin Almogiassa

Ensimmäinen Sisu bootcamp järjestettiin päivän mittaisena viime viikolla Almogiassa, Malagan maakunnassa ja kaikki osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä kokemuksiinsa.

Bootcampin ohjelma

Kuluttajille suunnattu bootcamp kestää yhdestä kolmeen päivää ja sisältää yllätyksellisiä osuuksia tempoa vaihdellen. Bootcampin ohjelma suunnitellaan siten, että se haastaa osallistujat optimaalisella tavalla.

Sisu Bootcamp

Toiminta toteutetaan pääsääntöisesti ulkoilmassa

”Tavoitteena on, että osallistujat tuntevat itsensä väsymyksestä huolimatta onnellisiksi ja energisiksi bootcampin jälkeen”, Hupli sanoo.

Sisu Bootcamp

Bootcampin osallistujat

Bootcampiin voi osallistua kaikki, jotka ovat kiinnostuneet itsensä kehittämisestä ja hyvinvoinnin edistämisestä, jonka vuoksi osallistujia voi olla eri ikäisiä ja taustaisia. Kohderyhmänä ovat näin toiminnan alussa perusterveet täysi-ikäiset naiset. Ryhmille sisällöt räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.
”Olen iloinen, että bootcamp on saanut vastaanoton, joka on ollut jopa parempi kuin osasin odottaa”, Hupli sanoo. ”Ihmiset ovat innoissaan siitä, että he voivat kokea suomalaista sisua Espanjassa.”

Sisu Bootcamp
Sisu Bootcamp

Sisu Bootcampin tulevaisuus

Hupli on suunnitellut, että Bootcamp järjestetään jatkossa säännöllisesti ja ensi kesänä ohjelmaa toteutetaan Suomessa ja syksystä taas Espanjassa. Hän haaveilee myös siitä, että Sisu Bootcampista tulisi kansainvälinen menestys. Kevään aikana bootcamp saa ympärilleen myös digitaalisen oppimisympäristön.
”Uskon, että sisu on arvo, joka on tärkeä ihmisille kaikkialla maailmassa”, Hupli sanoo. ”Haluan, että muutkin ihmiset voisivat kokea sisun voimaa.”

Lisätietoja
www.sisubootcamp.com

Samankaltaiset julkaisut